VIKTIG INFORMATION

Jag får ofta väldigt mycket frågor av människor kring mig vad som är rätt och fel och hur man skall lägga upp träningen utifrån sina egna förutsättningar och mål. Med tiden har det blivit så mycket att jag faktiskt knappt hinner med min egen träning, därför har vi nu startat upp denna webbplats, för att kunna hjälpa dig nå dina mål. Om du hör till dom som jag hänvisat hit har du antagligen redan tagit en första kontakt med mig och ftersom jag har svårt att säga nej har jag hänvisat dig hit. När du läst igenom det som jag beskriver på denna sida kommer du ges ett antal alternativ, respektera dessa alternativ, det gör att jag kan hjälpa dig lika bra som alla andra jag åtagit mig att stödja i sin träning.

Träningspass

När du bokar träningspass med mig måste du vara fullt frisk. Att boka in ett träningspass kan ge dig som redan är vältränad en extra boost eller göra underverk för dig som är ny och inte känner sig hemma i miljön eller vill starta upp träningen på bästa sätt. Hur du startar kan vara avgörande för att undvika skador längre fram i din träning, då många tyvärr börjar alldeles för hårt. Utförande, därefter vikt! För att deltaga måste du fylla i en ansvarsbefrielse. Betalning sker i förskott.

Kostrådgivning

För att jag skall kunna hjälpa dig så effektivt som möjligt är det bra att du till första mötet tar med dig en lista på hur din kosthållning normalt kan se ut en vecka, om du är känsligt för något eller har allergier. Kostrådgivningen handlar främst om att du skall lära dig äta rätt inte hur du deffar effektivast eller uppnår extrem viktnedgång, precis som med träning handlar det om att lära sig göra rätt, och låta kroppen ta den tid den behöver. Vi jobbar enbart med bestående träning och kunskap i hur man äter rätt.

Om Lilian Westerberg

Jag har valt min väg, mitt sätt att leva. I mitt fall handlar det mycket om träning men i stort om livet, om valen, beslut som har tagits, misstagen och ett mål som hela tiden flyttas framåt. Allt i livet handlar om ett livslångt lärande och försöken att välja rätt. Det är hur vi hanterar motgångar och hur vi väljer att leva våra liv som avgör hur långt vi når. Det här handlar inte om att du skall förstå min passion för muskler eller ens träning. Det är mitt liv, det här handlar om hur vi når våra mål, vad dom nu är. Läs mer...

Kontakta oss

Vi kan inte svara på specifika frågor via e-post, för att få information och tips om träning, bli medlem, kostnadsfritt. Ingen av dessa mejladresser går direkt till Lilian Westerberg. Har du frågor gällande ditt medlemskap eller problem med webbplatsen kontakta:

Lilian i siffror

Född: 1975
Längd: 173 cm
Vikt offseason: 90 kg
Tävlingsvikt: 78 kg