Stroke

Här kommer några böcker som tillsammans bemöter problemen med stroke från flera håll. Ordningen är uppifrån och ner och vad jag och min mamma, Lisbeth Westerberg, känner är mest läsvärda. Läs dom.

”Det gick en propp”

En bok om att få Stroke. Journalisten som själv berättar om när hon fick en propp.
Av Anita Jekander

”Fallet Nora”

Läkaren som berättar om sitt till synes hopplösa fall. Men lyckas! Behandlingen. Kroppsmedvetenhet som läkande terapi.
Av Moshe Faldenkrais

”Stroke”

Hur man förebygger och behandlar. Här berättar läkaren från Akademiska Sjukhuset om stroke och strokebehandling i mer allmänna termer än i föregående bok.
Av Andreas Tarént

”Att förlora pappa”

Stroke med personlighetsförändring. Anhörig dotter berättar om fakta, upplevelser och sorg kring sin pappas stroke.
Av Eva Nordenstam

”Min Stroke”

Hjärnforskaren som själv fick en stroke och hennes långa väg tillbaka. Mycket positiv bok. Dock bitvis mycket fackspråk.
Av Jill Bolte Tayler

Om Lilian Westerberg

Jag har valt min väg, mitt sätt att leva. I mitt fall handlar det mycket om träning men i stort om livet, om valen, beslut som har tagits, misstagen och ett mål som hela tiden flyttas framåt. Allt i livet handlar om ett livslångt lärande och försöken att välja rätt. Det är hur vi hanterar motgångar och hur vi väljer att leva våra liv som avgör hur långt vi når. Det här handlar inte om att du skall förstå min passion för muskler eller ens träning. Det är mitt liv, det här handlar om hur vi når våra mål, vad dom nu är. Läs mer...

Kontakta oss

Vi kan inte svara på specifika frågor via e-post, för att få information och tips om träning, bli medlem, kostnadsfritt. Ingen av dessa mejladresser går direkt till Lilian Westerberg. Har du frågor gällande ditt medlemskap eller problem med webbplatsen kontakta:

Lilian i siffror

Född: 1975
Längd: 173 cm
Vikt offseason: 90 kg
Tävlingsvikt: 78 kg