MIN VÄG

Jag har valt min väg, mitt sätt att leva och även om det i mitt fall har handlat enormt mycket om träning handlar det i stort om livet, om valen, beslut som har tagits, misstagen och ett mål som hela tiden flyttas framåt. Precis som allt annat i livet handlar det om livslångt lärande och om att försöka göra rätt.

Det är hur vi hanterar motgångar och hur vi väljer att leva våra liv som avgör hur långt vi kommer och vill nå. Jag kräver inte att du skall förstå min passion för muskler och träning. Men jag vill att du visar mig respekt, på samma sätt som jag visar dig respekt och vill hjälpa dig nå dina mål, vilka dom nu är.

Det är därför jag gör det här, för att kunna inspirera dig. Jag är medveten om att få finner det attraktivt med muskler på kvinnor. Jag lever mitt liv, och jag vill inspirera dig att göra detsamma. Det handlar inte om att träna som jag gör, utan inspirera dig till ett sundare liv som gör att du mår bättre. Motivation är extremt viktigt i allt. Är det inte kul kommer du inte kunna prestera max. Ofta handlar det lika mycket om det du har omkring dig som om vem du är. Stanna upp. Tänk. Vad vill du? Strunta i vad andra tycker. Det är ditt liv.

Du kan ständigt utmana dig själv med nya övningar eller pressa dig till ett sista set och få nya endorfinkickar som blir små belöningar på vägen mot målet. Eller för den delen med små vardagliga utmaningar som kan handla om saker långt bort från träning.

Jag talar om träning men i stort handlar det om livet och vad du gör det till. För oavsett om du lägger din energi på träning, arbete eller på något annat, är målen de samma, och vägen dit sällan spikrak och valen blir lika lätt fel som rätt. Motivation är ofta drivkraften.

Jag älskar att hjälpa andra människor. Kan jag bara få en människa att förändra sitt liv och må bra känner jag att jag uppfyllt ytterligare en dröm. Ett sundare liv kan få dig att leva längre men framförallt leva under tiden du är här. Stroke och diabetes blir allt vanligare, med säkerhet har du någon i din närhet som drabbats. Min pappa fick stroke redan vid 64 års ålder. Min sambo, diabetes typ 2, bara 44 år gammal. Skulle jag kunna förhindrat det? Kanske inte. Men stroke och diabetes kan förebyggas med kost och motion.

På dom här sidorna kan du läsa om hälsa och blir du medlem kommer du få många verktyg att använda i din väg mot bättre hälsa, men inbland räcker det inte, alla kommer vi på något vis möta sjukdomen stroke i våra liv så jag vill råda alla att läsa om sjukdomen. Därför har jag tillsammans med min mamma Lisbeth satt ihop en liten boklista som handlar om hur du drabbas som anhörig, vad som händer och vad man bör tänka på vid en stroke? Och framförallt hur du bemöter någon som fått stroke och varför den drabbade är så arg som aldrig sagt ett ont ord tidigare. Frågorna är många.

Visa boklista

Och det är precis det allt det här handlar om, att nå dina mål, oavsett om det är i gymet eller någon annanstans. När du blir medlem får du inte bara träffa mig utan också många av mina vänner. Jag har lärt mig att ingen kan hjälpa alla, men alla kan hjälpa någon. Du också. För att jag skall kunna hjälpa så många som möjlig med sin träning är det dock viktigt att du läser följande, det gör att jag också orkar och hinner med det jag brinner för.

Läs det finstilta, detta gör att vi kommer igång snabbt och effektivt.

Om Lilian Westerberg

Jag har valt min väg, mitt sätt att leva. I mitt fall handlar det mycket om träning men i stort om livet, om valen, beslut som har tagits, misstagen och ett mål som hela tiden flyttas framåt. Allt i livet handlar om ett livslångt lärande och försöken att välja rätt. Det är hur vi hanterar motgångar och hur vi väljer att leva våra liv som avgör hur långt vi når. Det här handlar inte om att du skall förstå min passion för muskler eller ens träning. Det är mitt liv, det här handlar om hur vi når våra mål, vad dom nu är. Läs mer...

Kontakta oss

Vi kan inte svara på specifika frågor via e-post, för att få information och tips om träning, bli medlem, kostnadsfritt. Ingen av dessa mejladresser går direkt till Lilian Westerberg. Har du frågor gällande ditt medlemskap eller problem med webbplatsen kontakta:

Lilian i siffror

Född: 1975
Längd: 173 cm
Vikt offseason: 90 kg
Tävlingsvikt: 78 kg